Na področju inovativnih endoskopskih rešitev zastopamo korporacijo Fujifilm. Ponosni smo, da v sodelovanju s centralo v Tokiu soustvarjamo strategijo področja endoskopije, saj smo del skupine držav za strateško načrtovanje aktivnosti v Evropskem prostoru. S slovenskimi strokovnjaki smo vključeni v raziskave in razvoj, imamo dostop do prototipne opreme, naš lasten servisni laboratorij pa nam omogoča, da poskrbimo za vse plasirane sisteme na trgu v celoti, kar našim uporabnikom pomeni popolno zanesljivost in “miren spanec”.

Poleg sodelovanja pri raziskavah in razvoju, testiranja prototipov in nove serijske opreme, se posvečamo prenosu znanja z izvedbo izobraževanj in delavnic za naše uporabnike.

Področje endoskopije se izjemno hitro razvija – sodelujemo pri projektih kot so stalen in neprekinjen razvoj novega endoskopskega sistema ELUXEO ULTRA, UMETNA INTELIGENCA CADEYE v kombinaciji s tehnologijo za še boljšo detekcijo patologije G-EYE, KOLONOSKOPSKA NAVIGACIJA COLOASSIST PRO, NOVOSTI NA PODROČJU ENDOSKOPSKE ULTRAZVOČNE DIAGNOSTIKE, NAPREDNI TERAPEVTSKI POSEGI KOT NPR. ENDOSKOPSKA SUBMUKOZNA RESEKCIJA).

 

Fujifilm Bli Characterisation 1 (1)

Fujifilm Cadeyescreenshot Data Collection (1)