Naša dejavnost pokriva vse veje endoskopske kirurgije. Poleg edukacije in spremljanja novitet na številnih kirurških področjih nudimo tudi POPOLNO SERVISNO STORITEV s takojšnjim odzivom in zagotavljanjem nadomestne opreme za čas popravila. Sodelujemo s pionirjem na tem področju, podjetjem Richard Wolf.

Ponosni smo, da smo v Sloveniji soustvarjali ustanovitev praktično vseh centrov za ambulantno histeroskopsko obravnavo pacientk, ki so pred tem bile primorane zaradi znotraj maternične patologije biti hospitalizirane, tovrstni posegi pa so se izvajali izključno pod narkozo z bistveno več travme in možnostjo zapletov. Sistem TRUCLEAR predstavlja bistven korak naprej na tem področju, ponosni pa smo, da smo imeli možnost sodelovati z inovatorjem Prof. M.H. Emanuelom vse od prototipa naprej, saj je Slovenijo v svoji karieri večkrat obiskal. Poleg sistema Truclear na trgu ponujamo najširši spekter orodij za vzpostavitev histeroskopske ambulantne operative.

Intenzivno se ukvarjamo z uporabo KIRURŠKIH IMPLANTATOV za področje motenj statike medeničnega dna (kot npr. ženska in moška inkontinenca, prolaps medeničnih organov) in minimalno invazivnimi metodami diagnostike (kot npr. ultrazvočni pregled prehodnosti jajcevodov s pomočjo “HYSTEROFOAMSONOGRAFIJE” (HyFoSy).

Za področje preventive v ginekologiji sodelujemo s podjetjem DYSIS, ki nudi inovativen pristop pri zgodnjem odkrivanju rakavih in predrakavih sprememb materničnega vratu z inovativnim kolposkopom, ki nudi ginekologu računalniško podporo pri odkrivanju sumljivih sprememb. Upamo, da se bo delež rakavih obolenj na tem področju bistveno znižal.

Na področju urologije sodelujemo z več proizvajalci pri inovativnih pristopih zdravljenja benigne hiperplazije prostate, mehanskem, ultrazvočnem in/ali laserskem odstranjevanju kamnov.

Podrobno spremljamo razvoj TANJŠIH UPOGLJIVIH ENDOSKOPOV in nove trende na teh področjih, endoskopska kirurgija pa zadnja desetletja intenzivno razvija v smer ROBOTSKO ASISTIRANE KIRURGIJE in UMETNE INTELIGENCE kjer je prostor za inovacije neskončen. 

Kirurgija Naslovna - dal bi v krog srednji detajl skupaj z roko in glavo dkamere + sredinski del kjer se vidi svetloba (notranjost telesa)

Kirurgija1

Kirurgija2

Edukacija 9